Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı Hakkı Bulut hastaneye kaldırıldı

Mart ayında yayımladığı albümüyle gündemde olan şarkıcı Justin Timberlake, geçtiğimiz günlerde ABD'nin New York eyaletindeki Long Island bölgesinde alkollü araç kullanırken polise yakalandı. Yetkililer, Timberlake'in tutuklandığını ve resmi olarak suçlandığını açıkladı.

Timberlake'in tutuklanmadan önce çekilen fotoğrafı da ortaya çıktı. Tutuklama raporunda, polislerin yıldızın gri aracını durdurmaya çalıştığı, ancak Timberlake'in yolun sağ tarafında durmadığı belirtildi. Kenara çekildikten sonra tutuklanan Timberlake'in gözlerinin kan çanağı olduğu ve nefesinden yoğun bir alkol kokusu geldiği kaydedildi.

NTV'nin haberine göre, yetkililer Timberlake'in konuşmasının yavaşladığını ve alkolmetre testini reddettiğini belirtti. Suffolk İlçesi Bölge Savcılığı, Timberlake'in resmi olarak suçlandıktan sonra kefaletsiz serbest bırakıldığını ve 26 Temmuz'da sanal olarak Sag Harbor mahkemesine çıkmasının planlandığını duyurdu.

Chicago'da turnesine devam eden Timberlake, konuyla ilgili sessizliğini bozdu ve "Zor bir hafta oldu. Bazen sevilmesi çok zor biri olduğumu biliyorum ama beni yine de seviyorsunuz" dedi. Hayranlarına "İniş çıkışlarımız oldu" diyen Timberlake, destekleri için teşekkür etti.

Kaynak: KARAR