Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in 2022 yılında görkemli bir şekilde başlayan evliliğinin son zamanlarda sıkıntıda olduğu ve mart ayında gizlice boşandıkları iddiası magazin gündeminde geniş yankı uyandırdı. Sık sık tartışma haberleriyle gündeme gelen çiftin ayrıldığı, Affleck'in Lopez'in kariyerine zarar vermemek için bu kararı gizli tuttuğu öne sürüldü.

ESKİ EŞİNİ ZİYARET ETTİ

KÖFN grubu üyeleri dağıldı KÖFN grubu üyeleri dağıldı

Çifte yakın bir kaynak, Affleck ve Lopez'in mart ayında boşandıklarını belirtti. Page Six, çiftin Beverly Hills'teki lüks malikanesini sattığını ve Affleck'in evden eşyalarını taşıdığını bildirdi. Bu gelişme, çiftin boşanma söylentilerini daha da güçlendirdi. Yazı ayrı geçiren çiftlerden Lopez, İtalya'ya giderken Affleck, Los Angeles'ta kaldı.

Affleck'in 30 Haziran Pazar günü eski eşi Jennifer Garner'ı ziyaret etmesi de dikkat çekti. Garner'ın, Affleck'in Lopez ile evliliğinde yaşanan sorunlar nedeniyle eski eşine destek verdiği ifade edildi. Çift hakkındaki dedikodular, Lopez'in Mayıs 2024'teki Met Gala'ya kocası olmadan katılmasıyla başlamıştı.

Kaynak: HABERLER.COM