Eski manken Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızının telefonunu aldığı için kızının kendisini balkona kilitlediğini iddia etmişti. Bu olayın ardından çocuk devlet korumasına alınmış ve baba Efe Önbilgin, mahkemeye başvurarak kızının velayetini talep etmişti. Mahkeme, velayetin babaya verilmesine karar vermişti.

Bu olaylar gündemde yerini korurken, Deniz Akkaya şimdi de manken ve sosyal medya fenomeni Miray İpekler ile davalık oldu. İpekler, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak Deniz Akkaya'dan şikayetçi oldu.

Ahu Tuğba'ya büyük vefasızlık! Ahu Tuğba'ya büyük vefasızlık!

Miray İpekler, 10 yıldır mankenlik ve modellik yaptığını, ailesiyle birlikte İstanbul Kadıköy'de yaşadığını, Akkaya ile yüz yüze gelmediğini ancak aynı işleri yapmaları nedeniyle ortak arkadaşları olduğunu belirtti. İpekler, başka bir fenomen olan Selin Ciğerci ile bir düğünde çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaştıklarını ve bu fotoğrafları Deniz Akkaya'nın gördüğünü söyledi. İpekler, Akkaya'nın sadece bu sebepten dolayı evde eskortluk yaptığına dair paylaşımlarda bulunduğunu ve aralarındaki yazışmaları izni olmadan sosyal medyada paylaştığını iddia etti.

Ayrıca, İpekler Deniz Akkaya'nın ev adresini sosyal medyada yaydığını ve bir televizyon programında tehdit edici paylaşımlarda bulunduğunu da ekledi.

Bu şikayet üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Akkaya hakkında "hakaret" suçundan soruşturma başlattı. Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre, soruşturma kapsamında şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılan Akkaya, savcılığa gelerek ifadesini vermedi. Tebligatlara rağmen ifadeye gelmeyen Akkaya hakkında savcılık, yakalama kararı talep etti. İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, Akkaya'nın ifadesinin alınması için hakkında yakalama kararı çıkardı.

Kaynak: KARAR