İYİ Parti'de istifa dalgası devam ediyor. Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin partiden ayrılmasının ardından, Şırnak teşkilatında da toplu istifalar yaşandı.

Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendisiyle birlikte 41 kişinin İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. İlçi açıklamasında, "İYİ Parti Şırnak İl Başkanlığı görevimden ve yönetimindeki 41 kişi ile birlikte istifa etmiş bulunmaktayım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

Türkiye'nin Tel Aviv'deki büyükelçiliğinde kriz! İsrail ile diplomatik kriz çıktı Türkiye'nin Tel Aviv'deki büyükelçiliğinde kriz! İsrail ile diplomatik kriz çıktı

İYİ Parti'de 2023 yılından bu yana süren istifalar, parti içinde huzursuzlukların artmasına bağlanıyor. Partinin kurucularından Koray Aydın ve bazı üst düzey yöneticilerin yanı sıra, bağımsız Adana Milletvekili Bilal Bilici ve eski genel başkan yardımcısı Bahadır Erdem CHP'ye katılırken, İstanbul Milletvekilleri Seyithan İşsiz ve Ahmet Ersagun Yücel AK Parti'ye geçti.

Kaynak: KARAR