Tekirdağ'da deprem! Tekirdağ'da deprem!

İstanbul'da bugün sabah saatlerinde mevsimin ilk kar yağışı etkisini gösterdi. Taksim Meydanı, beyaz bir örtüyle kaplandı. Kar yağışı özellikle İstanbul'un Avrupa yakasında birçok ilçede görüldü. Taksim'de kar yağışı oldukça yoğun bir şekilde gerçekleşti ve kısa sürede araçların üstünü beyaz bir tabaka kapladı. Sabah işlerine gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar, kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar, kar altında kayarak yürümeye çalışırken, diğerleri ise cep telefonlarıyla bu anları kayıt altına aldı.

İstanbul Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları doğrultusunda, dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur ve fırtına, bugün sabah saatlerinde kar yağışına dönüştü. Bu durum, şehir genelinde yaşamı olumsuz etkiledi. Kar yağışının şiddetli olması nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı ve vatandaşlar günlük işlerini gerçekleştirmekte zorlandı.

Taksim Meydanı'ndaki beyaz örtü, şehre kışın gelişini müjdeledi. Bazı vatandaşlar, kar yağışının tadını çıkarırken, diğerleri ise kışa hazırlıklı olmak adına önlemler almaya başladı. İstanbul'da kar yağışının devam etmesi bekleniyor, bu nedenle sürücüler ve vatandaşlar, dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi