DÜNYA

Hırsızlık Yaptığı İçin Ağırlık Bağlayıp Denize Attılar! 

Güney Amerika ülkesi Venezuela'da uyuşturucu tacirleri arasındaki savaş giderek büyüyor.

Takribî 200 kg uyuşturucuyu çalmaya çalışan 68 yaşındaki bir uyuşturucu baronu, çete azaları tarafından bedenine ağırlık bağlanarak denize fırlatıldı. Cinayet anları cep telefonu kamerasıyla anbean kaydolundu.

Venezuela'da bir zaman evvel bir uyuşturucu kartelinin takribî 200 kglık kokain sevkiyatına müdahale ederek cetmeye çalışan uyuşturucu baronu Reinaldo Fuentes, çetenin öteki üyeleri tarafından vahim bir biçimde öldürüldü.

ÜSTÜNDEKİLERİ'DE ÇIKARTIP TEKNEYE TAŞIDILAR

Uyuşturucuyu çalmaya çalıştıktan sonra misillemeye uğrayan 68 yaşındaki uyuşturucu baronu Reinaldo Fuentes, evvel kıskıvrak tutuldu. İntikam almak isteyen çete üyeleri takribî 8 milyon dolar bedelindeki kokaini çalmak isteyen Fuentes'i ceddip ellerini bağlayarak bir tekneye taşıdı.

KİMİN TARAFINDAN KAÇIRILDIĞI BİLİNMİYOR

68 yaşındaki uyuşturucu baronuna ağırlık bağlayan çete daha sonra serinkanlılıkla adamı Martinique yakınlarında denize fırlattı. Bünyesinde olduğu Clan del Cartel'de orta seviyede vazife üstlenen Fuentes'i kimlerin kaçırdığı ve denize attığı açıklanmadı.

ALDIKLARI CEVAPTAN'DA TATMİN OLAMAMIŞLAR

Uyuşturucu çetesi liderlerinin uyuşturucunun ve paranın kaybolmasından sonra Fuentes'i denetlediği fakat alınan yanıttan tatmin olmadıkları da belirtildi.(sonbasın)