Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana gelen olayda, güvenlik görevlisi Orhan G. (45), husumetli olduğu iddia edilen temizlik görevlisi Mehtap Gümüş'ü (37) bıçakla yaraladı. Olay sırasında Mehtap Gümüş'ün yanında bulunan yakını Mustafa Gümüş de Orhan G.'ye müdahale etmek isterken elinden yaralandı. Saldırının ardından Orhan G. de elinden yaralandı ve hastane acil servisinde ayakta tedavi gördü.

Olay, hastanenin poliklinik servisi önünde sabah saatlerinde gerçekleşti. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşünce, Orhan G. yanında taşıdığı bıçakla Mehtap Gümüş'e saldırdı. Ağır yaralanan Mehtap Gümüş, aynı hastanede tedavi altına alındı ve durumunun ciddi olduğu belirtildi. Mustafa Gümüş ve saldırgan Orhan G.'nin hafif yaralanmaları ise acil serviste tedavi edildi.

MSB: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 13 terörist etkisiz hale getirildi MSB: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 13 terörist etkisiz hale getirildi

Saldırı anında güvenlik görevlisi Orhan G.'nin izinli olduğu öğrenildi. Tedavisinin ardından gözaltına alınan Orhan G. hakkında adli işlem başlatılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: HABERLER.COM