MAGAZİN

Hasan Can Kaya gözaltına alındı!

Komedyen Hasan Can Kaya, bir partide tanıştığı genç bir kadını evinde alıkoymakla suçlandı. Kadının arkadaşlarına "Beni kurtarın" mesajı göndermesi üzerine polis harekete geçti. Polis ekipleri, kadını Kaya'nın evinden çıkararak Kaya'yı gözaltına aldı. Ancak, emniyette ifadesi alınan genç kadın, şikayetçi olmayınca Hasan Can Kaya serbest bırakıldı.

İstanbul'un Levent semtinde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda ünlü komedyen Hasan Can Kaya, genç bir kadını evinde alıkoymakla suçlanıyor. İddiaya göre, İstanbul'daki özel bir üniversitenin mezuniyet partisinde tanışan Hasan Can Kaya ve 23 yaşındaki Nazlıcan A., partinin ardından Kaya'nın evine gitti. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde Nazlıcan A.'nın evden çıkmak istemesiyle olaylar farklı bir boyut kazandı.

Olay, geçen hafta salı günü saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Partinin bitmesinin ardından Hasan Can Kaya ve Nazlıcan A., Levent'teki evine gitmeye karar verdiler. İlk başta her şey normal görünse de gecenin ilerleyen saatlerinde Nazlıcan A., Kaya'nın kendisine yaklaşmasından rahatsız oldu ve evden çıkmak istedi. İddiaya göre Kaya, genç kadının evden ayrılmasına izin vermedi.

Nazlıcan A., bu durum karşısında cep telefonundaki mesajlaşma uygulaması üzerinden arkadaşına canlı konum attı ve "Bana madde verdiler, nerede olduğumu bilmiyorum. Evden çıkmama izin vermiyor." şeklinde panik içinde mesajlar attı. Mesajları gören arkadaşı hemen polise ihbarda bulundu. Beşiktaş polisi, canlı konumu takip ederek Nazlıcan A.'nın bulunduğu adresi tespit etti ve gece saatlerinde eve müdahale etti.

Polis ekipleri, içeride Nazlıcan A.'nın bulunduğunu belirleyerek Hasan Can Kaya'yı gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan Nazlıcan A., Kaya'nın kendisine yaklaşmak istediğini ve bunu reddederek evden çıkmak istediğini belirtti. Ancak Kaya'nın çıkmasına izin vermediğini ve bu yüzden polise yardım talep ettiğini açıkladı.

Hasan Can Kaya, emniyette suçlamaları reddetti ve olayların asılsız olduğunu savundu. Kaya, evde bulunan diğer kadınların da olduğunu ileri sürdü. Nazlıcan A. ise ifadesinde Hasan Can Kaya'dan şikayetçi olmadığını dile getirdi.

Olayın savcılığa intikal etmesinin ardından, savcılık tutanak tutup ifadeleri aldıktan sonra Hasan Can Kaya serbest bırakıldı. Polis ekipleri, Nazlıcan A.'ya yasal hakları konusunda bilgi vererek yaşananları savcılığa iletti. Sonuç olarak, Hasan Can Kaya'nın serbest bırakılmasına karar verildi.