MAGAZİN

Hadise'den Gönderme: "Ben Stalk Yapmam Haberin Gelir"

Ünlü şarkıcı Hadise her hareketiyle gündemde kalmayı başarıyor. Özel hayatı çalkantılı olan ünlü şarkıcı Mayıs 2022'de Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikilinin evliliği sadece 5 ay sürmüştü. Hadise, Mehmet Dinçerler ile bir araya gelmesinin asla mümkün olmadığı belirtmişti. Son olarak sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise, yeni paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

Son zamanlarda gündemden inmeyen Hadise, 2022 yılının nisan ayında Mehmet Dinçerler ile dünya evine girmişti. Kısa bir zaman sonra evliliklerinde sorunlar çkmaya başlayan çift, hızlı bir şekilde boşanma kararı almıştı. Ünlü çiftin saman alevini andıran 5 aylık evliliği, Beykoz Adliyesi'nde tek celsede sonlanmıştı.

O süreçte Dinçerler'in, Hadise'ye karşı kısıtlayıcı tavırları olduğu; hatta konserlerde giydiği kıyafetlerine kadar karıştığı gündeme gelen iddialar arasındaydı.

Ayrılık süresi boyunca çok konuşulan çift, tekrardan barıştıkları iddiasıyla gündeme geldi. Mehmet Dinçerler ile 5 ay evliliği sonrasında sonra boşanan Hadise, çıkan bu dedikodularla ilgili açıklama yapıp konuyu netleştirmişti.

"ASLA MÜMKÜN DEĞİL"

Hadise, Mehmet Dinçerler ile tekrardan bir araya gelmesinin bir daha asla mümkün olmadığının altını çizdi. Son olarakta ünlü şarkıcı kendi sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Güzel şarkıcı bu kareyi "Ben stalk yapmam haberin gelir " notu ile paylaştı.

"FELEĞİN SİLLESİNİ YEMİŞİMDİR"

Şarkıcı Hadise, önceki haftalarda sahne çıktığı Bursa'da gözyaşlarını hakim olamadı. O anlar, hakkında paylaşılan haberlerden bir tanesinin başlığını paylaşarak hakkında yapılan haberleri ti'ye alan Hadise, kısa zamanda sosyal medyada gündem oldu.

"NE YAPTIYSAM İLK ANNEM İÇİN YAPTIM"

Hadise, “Ben hayatımda bu zamana kadar ne yaptıysam hep annem için yaptım. Önceliğim o, sonra ben. Ve bu hep aynı şekilde devam edecek. Anneciğim seni seviyorum, iyi ki varsın” diyerek annesine olan sevgisini gösterdi. Hadise'nin bu konuşması hem magazin gündeminde, hem de sosyal medyada yerini aldı.

Bir medya platformu, ünlü şarkıcının bu konuşmasını 'Hayatın Sillesini Yediği Gözyaşlarından Belli, Hadise Annesinden Bahsederken Göz Yaşlarına Engel Olamadı' başlığıyla verdi. Şarkıcı, bu başlığı ve koltukta gözleri kapalı şekilde çekilen siyah-beyaz bir fotoğrafının sosyal medya hesabı X'ten (Twitter) sayfasından paylaştı. Hadise yaptığı paylaşımında, "Hayatın sillesini yemişimdir... Arkadaşlar attığınız başlıklarla çok eğleniyorum" diyerek cevap verdi. (haber global)