Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk’un Fernando Muslera’nın sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklaması, kulüpte bir devrin kapanacağının sinyallerini verdi. Muslera, Galatasaray'daki uzun ve başarılı kariyerinin ardından büyük olasılıkla ülkesine dönmeyi planlıyor. Okan Buruk da bu durumu açıkça ifade ederek, Muslera’nın ayrılığına hazırlık yapılması gerektiğini belirtti.

Arjantin'den Mauro Icardi'ye sürpriz talip! Arjantin'den Mauro Icardi'ye sürpriz talip!

Fanatik gazetesinin haberine göre, Galatasaray, Muslera’nın yerini doldurmak için PSV Eindhoven’ın kalecisi Walter Benitez'i transfer etmeyi düşünüyor. Arjantinli kalecinin sezon sonunda PSV ile sözleşmesi sona erecek ve menajer George Gardi, bu transferi gerçekleştirmek için devreye girecek. Benitez, Galatasaray’ın yanı sıra Atletico Madrid’in de radarında olan bir isim. Atletico Madrid, yaz transfer döneminde onu kadrosuna katmak istemiş ancak PSV bu transfer için izin vermemişti. Bu süreçte, Benitez ile PSV arasında yaşanan gerilim, kalecinin sözleşme yenileme görüşmelerinin durmasına neden olmuştu.

31 yaşındaki Walter Benitez, bu sezon PSV formasıyla çıktığı 10 maçta 10 gol yedi ve 3 maçta kalesini gole kapattı. Galatasaray, Muslera sonrası kalede güvenilir bir isim ararken Benitez, güçlü bir aday olarak öne çıkıyor.

Kaynak: KARAR