Türk Hava Yolları (THY) ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında 2024-2025 sezonu için sponsorluk anlaşması imzalandı. THY Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen törende, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ile TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve diğer yöneticiler hazır bulundu.

Törende konuşma yapan Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY’nin milli bir marka olarak Türk sporuna verdiği desteği vurguladı. Bolat, “Milli Bayrak Taşıyıcı olarak, Türk sporuna ve milli sporcularımıza her zaman destek vermeye devam ediyoruz. Şu anda TFF de dahil olmak üzere toplam 16 spor federasyonuna sponsoruz. Bu sponsorluklarla sporun her alanında varlık göstererek, Türk sporuna katkıda bulunmak bizim için büyük bir onur. 2024-2025 sezonunda da TFF ile iş birliğimizi sürdürecek olmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Eski milli basketbolcu Asım Pars hayatını kaybetti Eski milli basketbolcu Asım Pars hayatını kaybetti

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ise yaptığı konuşmada, Türk futbolunun geçmişteki zorluklarını dile getirerek, THY’nin dünya çapındaki başarılarının kendilerine ilham verdiğini belirtti. Hacıosmanoğlu, “Türk futbolu geçmişte hak ettiği değeri göremedi ve zor bir dönemden geçti. TFF olarak, Türk Hava Yolları’nın başarılarını örnek alarak, adil ve ilkeli bir yönetim anlayışı ile Türk futbolunu zirveye taşımayı hedefliyoruz” dedi. Hacıosmanoğlu, THY ve Prof. Dr. Ahmet Bolat’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bu sponsorluk anlaşması, THY’nin Türk sporuna verdiği desteğin bir göstergesi olurken, Türk futbolunun uluslararası alanda daha başarılı olmasına yönelik önemli bir adım olarak görülüyor. TFF ve THY arasındaki iş birliği, 2024-2025 sezonunda da Türk futboluna destek vermeye devam edecek.

Kaynak: KARAR