SPOR

Galatasaray Zaha için istediği bonservis bedelini açıkladı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wilfried Zaha'nın Premier Lig'den başka bir takım tarafından da talip olduğu bildiriliyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Zaha için Wolverhampton'ın yanı sıra başka bir Premier Lig kulübünün de ilgilendiği öne sürüldü. Galatasaray'ın Zaha için talep ettiği bonservis bedeline de haberlerde yer verildi. Galatasaray'ın Fildişili oyuncuyu satmak için yaklaşık 9 milyon sterlin talep ettiği belirtiliyor.

Galatasaray'dan ayrılmak üzere transfer görüşmeleri yapan Wilfried Zaha ile ilgili olarak, İngiltere Premier Lig takımlarından Wolverhampton'ın ilgilendiği öne sürüldü. İngiliz gazetesi The Sun'ın haberine göre, Wolverhampton, Portekizli kanat oyuncusu Pedro Neto'yu Chelsea'ye 60 milyon Euro'ya satmasının ardından, bu pozisyonu Zaha ile doldurmayı planlıyor.

Wolverhampton'ın, Zaha'yı sezon sonuna kadar kiralamak istediği belirtilirken, kulüp teknik direktörü Gary O'Neil'in Zaha'nın büyük bir hayranı olduğu ve transferi çok istediği ifade ediliyor. Ancak Zaha'nın ilgilendiği tek kulüp Wolverhampton değil; Crystal Palace'ın da oyuncuyu hedef aldığı bildirildi.

Galatasaray'ın Zaha için yaklaşık 9 milyon sterlin bonservis talep ettiği ve bu oyuncunun olası bir sezonluk kiralama süreci için görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.