Taylan Antalyalı, Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı Taylan Antalyalı, Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı

Fenerbahçe, yeni sezona Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluk hedefiyle giriş yaparken transfer çalışmalarına hız verdi. Özellikle teknik direktör Mourinho'nun istediği isimlerden biri olan Mason Greenwood için sarı-lacivertliler ciddi adımlar attı.

İtalyan basınından Calciomercato'nun aktardığına göre, Fenerbahçe, Manchester United'ın genç yeteneği Mason Greenwood'u kadrosuna katmak için harekete geçti. Mourinho'nun bizzat ilgilendiği Greenwood için Lazio'nun da ilgi gösterdiği belirtiliyor.

Transferde Fenerbahçe'nin 30 milyon Euro gibi ciddi bir rakamı gözden çıkardığı ifade ediliyor. Manchester United'ın ise Greenwood için kapısını 35 milyon Eurodan açtığı bilgisi verilirken, Lazio ve Marsilya gibi kulüplerin de bu oyuncu için yoğun çaba sarf ettiği kaydediliyor. Valencia'nın da 25 milyon Euro civarında bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezonu Getafe'de kiralık olarak geçiren 22 yaşındaki Greenwood, 36 maçta 10 gol ve 6 asistlik performans sergileyerek dikkat çekti. Piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösterilen genç oyuncunun Manchester United ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: HABERLER.COM