SPOR

Fenerbahçe'den derbiye gönderme yapan Ergin Ataman'a sert tepki!

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Galatasaray ile Panathinaikos arasında oynanan maçta Galatasaray koçu Ergin Ataman'ın yaptığı 1-3 işaretine tepki gösterdi. Kızılhan, Ataman'ın bu davranışını eleştirerek şunları söyledi: "Milli Takım hocası kimliğine yakışmayan, ismini bile anmak istemediğim o şahsın hareketiyle ilgili istişareleri yaptık. Camiamızın ve taraftarlarımızın içi rahat olsun. İlgili aksiyonları alacağız."

Ergin Ataman'ın, yönetimindeki Panathinaikos ile Galatasaray arasında oynanan hazırlık maçında yaptığı 3-1 işareti, Fenerbahçe taraftarlarının tepkisini topladı. Ataman, Panathinaikos'un Galatasaray'ı 85-56 yendiği maçta, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 3-1 mağlup ettiği derbiye göndermede bulunarak Galatasaraylı taraftarlara bu skoru işaret etti. Bu hareketi Fenerbahçe cephesinden sert eleştiriler aldı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Ataman'ın davranışını eleştirerek, milli takım hocası kimliğiyle bağdaşmadığını belirtti ve "Camiamızın içi rahat olsun, gerekli aksiyonları alacağız" dedi. Ataman’ın hareketi spor camiasında tartışma yaratırken, oğlu Sarp Ataman da Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 5-0 yendiği Süper Kupa maçını hatırlatarak babasına göndermede bulundu.