SPOR

EURO 2024'te 3 kritik maç futbolseverleri ekrana kilitleyecek!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda büyük heyecan devam ediyor! Bugünün programında Slovakya ile Ukrayna, Polonya'nın Avusturya'ya karşı mücadelesi ve Hollanda ile Fransa arasındaki çekişmeli maçlar var. Bu maçlar futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda heyecan devam ediyor! Bugün D ve E Grupları'nda oynanacak maçlar futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

SLOVAKYA - UKRAYNA MAÇI

E Grubu'nda Slovakya ile Ukrayna karşı karşıya gelecek. Düsseldorf Arena'da oynanacak maç, TSİ 16.00'da başlayacak. Slovakya, ilk maçında Belçika'yı 1-0 yenerek iyi bir başlangıç yapmıştı. Ukrayna ise Romanya'ya 3-0 yenilmişti. İki takım arasındaki rekabette Ukrayna'nın üstünlüğü bulunuyor.

POLONYA - AVUSTURYA KARŞILAŞMASI

D Grubu'nda Polonya, Avusturya ile Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maç, TSİ 19.00'da başlayacak. Polonya, ilk maçında Hollanda'ya 2-1 yenilmişti. Avusturya ise Fransa'ya 1-0 kaybetmişti. Türk hakem Halil Umut Meler yönetimindeki bu maçta, her iki takım da galibiyet arayacak.

HOLLANDA - FRANSA MAÇI

Günün son maçında D Grubu lideri Hollanda, Fransa ile Leipzig'de karşılaşacak. Maç TSİ 22.00'de başlayacak. İlk maçlarını kazanan iki takım arasında büyük bir mücadele bekleniyor. Fransa, son 8 maçta Hollanda'ya karşı üstünlük kurmuş durumda. Kylian Mbappe'nin sakatlığı nedeniyle durumu belirsizliğini koruyor.

BUGÜNKÜ MUHTEMEL 11'LER:

Polonya: Szczesny, Bednarek, Dawidowicz, Kiwior, Frankowski, Moder, Romanczuk, Zielibski, Zalewski, Urbanski, Lewandowski

Avusturya: Pentz, Posch, Danso, Wöber, Mwene, Seiwald, Laimer, Wimmer, Sabitzer, Baumgartner, Gregoritsch

Hollanda: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Reijnders, Schouten, Veerman, Simons, Depay, Gakpo

Fransa: Maignan, Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez, Griezmann, Kante, Rabiot, Dembele, Giroud, Thuram

Bu heyecan dolu maçları kaçırmayın! Grup aşamasında kritik öneme sahip bu müsabakaları izleyerek hangi takımların çeyrek finale yükseleceğini görebilirsiniz.