Trabzonspor Bjelica ve Avcı için 2,2 milyon euro 'fesih bedeli' ödedi Trabzonspor Bjelica ve Avcı için 2,2 milyon euro 'fesih bedeli' ödedi

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda heyecan devam ediyor! Bugün D ve E Grupları'nda oynanacak maçlar futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

SLOVAKYA - UKRAYNA MAÇI

E Grubu'nda Slovakya ile Ukrayna karşı karşıya gelecek. Düsseldorf Arena'da oynanacak maç, TSİ 16.00'da başlayacak. Slovakya, ilk maçında Belçika'yı 1-0 yenerek iyi bir başlangıç yapmıştı. Ukrayna ise Romanya'ya 3-0 yenilmişti. İki takım arasındaki rekabette Ukrayna'nın üstünlüğü bulunuyor.

POLONYA - AVUSTURYA KARŞILAŞMASI

D Grubu'nda Polonya, Avusturya ile Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maç, TSİ 19.00'da başlayacak. Polonya, ilk maçında Hollanda'ya 2-1 yenilmişti. Avusturya ise Fransa'ya 1-0 kaybetmişti. Türk hakem Halil Umut Meler yönetimindeki bu maçta, her iki takım da galibiyet arayacak.

HOLLANDA - FRANSA MAÇI

Günün son maçında D Grubu lideri Hollanda, Fransa ile Leipzig'de karşılaşacak. Maç TSİ 22.00'de başlayacak. İlk maçlarını kazanan iki takım arasında büyük bir mücadele bekleniyor. Fransa, son 8 maçta Hollanda'ya karşı üstünlük kurmuş durumda. Kylian Mbappe'nin sakatlığı nedeniyle durumu belirsizliğini koruyor.

BUGÜNKÜ MUHTEMEL 11'LER:

Polonya: Szczesny, Bednarek, Dawidowicz, Kiwior, Frankowski, Moder, Romanczuk, Zielibski, Zalewski, Urbanski, Lewandowski

Avusturya: Pentz, Posch, Danso, Wöber, Mwene, Seiwald, Laimer, Wimmer, Sabitzer, Baumgartner, Gregoritsch

Hollanda: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Reijnders, Schouten, Veerman, Simons, Depay, Gakpo

Fransa: Maignan, Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez, Griezmann, Kante, Rabiot, Dembele, Giroud, Thuram

Bu heyecan dolu maçları kaçırmayın! Grup aşamasında kritik öneme sahip bu müsabakaları izleyerek hangi takımların çeyrek finale yükseleceğini görebilirsiniz.

Kaynak: KARAR