Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti. AKP TBMM Grup Toplantısı'nın ardından gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Muhterem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Gazi Meclis'imizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duydum. Zat-ı devletlerine nazik ziyaretleri dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum," ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın Yoğun Görüşme Trafiği

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yoğun bir görüşme trafiği vardı. Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile de görüştü. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Erbaş görüşmesi basına kapalı yapıldı ve detaylar açıklanmadı.

İstanbul'da metrobüste yangın çıktı! İstanbul'da metrobüste yangın çıktı!

Erdoğan ve Bahçeli'nin görüşmesi ise siyasette normalleşme tartışmalarının olduğu dönemde ilk kez yüz yüze gerçekleşti. Erdoğan, bu görüşme hakkında, "Gerek Sayın Bahçeli gerekse şahsım yapılan saldırıları açık şekilde görüyoruz. Bunların meselesi MHP'den ziyade Türkiye'nin güvencesi olan Cumhur İttifakı'dır, bu tuzağa düşmeyeceğiz. 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı kurulan Cumhur İttifakı sapasağlam ayaktadır. Biz CHP'nin eski kötü alışkanlıklarından vazgeçmesini istiyoruz," dedi.

Kaynak: BirGün