Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşeceği açıklandı. İletişim Başkanlığı, görüşmenin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini duyurdu.

MHP'li Yönter ve Yalçın'dan Ayşe Ateş hakkında suç duyurusu MHP'li Yönter ve Yalçın'dan Ayşe Ateş hakkında suç duyurusu

Ayşe Ateş, görüşmeyi doğrulayarak, görüşme talebinin yaklaşık bir buçuk yıldır devam ettiğini ve içeriğinin Sinan Ateş'in katillerinin yargılanmasıyla ilgili olduğunu belirtti. Görüşmenin kabul edilmesini olumlu karşıladığını ifade etti.

Görüşme talebinin kendisinden geldiğini belirten Ayşe Ateş, şu açıklamayı yaptı: "Yaklaşık bir buçuk yıldır resmi ve gayri resmi yollardan görüşme talep ediyorum. Günü ve saatiyle ilgili haber verecekler. Görüşmenin içeriği Sinan Ateş’in katillerinin yargılanmasıyla ilgili olacak. Yargılamanın önündeki engellerin kaldırılmasını istiyoruz. Şimdiye kadar çok büyük bir sessizlik vardı. Görüşmenin kabul edilmesini olumlu karşılıyorum. İnşallah çözüme doğru hızlı bir şekilde ilerliyoruz."

Ayşe Ateş, görüşmeye çağrılmamasının sebebini, MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarına bağlayarak, Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir mesaj gönderdiğini düşündüğünü ifade etti.

Kaynak: gazete duvar