İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i ziyaret ederek tebriklerini iletti. Yüksel'in makam odasında gerçekleşen ziyarette konuşan İmamoğlu, Kartal'ın kronik sorunlarına değerli başkan Gökhan Yüksel ve ekibiyle birlikte İBB ile uyum içinde çözümler ürettiğini belirtti. Ayrıca, bu dönemde daha hazır olduklarını ve verimli bir süreç için planlar yaptıklarını ifade etti.

TBMM'de "yapay zeka" dönemi! TBMM'de "yapay zeka" dönemi!

İmamoğlu, "Her dönem, bir önceki döneme yarışmalı. Bu kapsamda, geçtiğimiz 5 yılda yine özenle tespit ettiğimiz Kartal'ın bir kısım kronik sorunlarına değerli başkanımız Gökhan Yüksel ve arkadaşlarıyla birlikte, İBB ile uyum içerisinde, güzel işlere imza attı. Bu dönemde de hem tespitimizin vermiş olduğu avantajla hem de birlikte ortaya koyduğumuz uyumlu çalışmanın motivasyonuyla, bu döneme daha hazırız" dedi.

Yüksel ise İmamoğlu'na ziyareti için teşekkür ederek, ilk 40 günü değerlendirdiklerini ve şimdi ilk 100 günü hayal ettiklerini söyledi. İlk 100 güne kadar kafalarındaki işleri planlayıp bürokrasiyi çözeceklerini ve projelerini hayata geçireceklerini belirtti. Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Yüksel, Kartal'ın sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

Kaynak: KARAR