MAGAZİN

Dizi setinde silahlı saldırı! Ünlü oyuncu yaralandı

Blutv’nin “Kıyma” dizisinin Kartal Be Platoları’ndaki setinde silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırı sırasında, oyuncu Cengizhan Yurdutek, başını sıyıran bir mermi nedeniyle yaralandı.

Blutv’de yayınlanan “Kıyma” dizisinin ekibi, 10 Haziran’da 4. sezon çekimleri için sete çıktı. Kadri Beran Taşkın'ın yönettiği dizinin çekimleri, salı günü Kartal Be Platoları’nda sürerken, ciddi bir saldırı meydana geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre, ekip platonun kapısında hazırlık yaparken, ana oyuncu ekibine ateş açıldı. Eli belinde yaklaşan bir şahıs, ekibe doğru 5 el kurşun sıktı.

Bu saldırı sırasında, dizide "Cengo" rolüyle tanınan oyuncu Cengizhan Yurdutek, kendini korumak için bir bankın arkasına atladı. Ancak bu esnada başını sıyıran bir mermi nedeniyle yaralandı. Dizi ekibi saldırganları yakalamaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yurdutek’in tedavisini gerçekleştirdi.

Polis ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaparak ifadeleri aldı. Ertesi gün işlerine geri dönen dizi ekibi, saldırının kendilerine değil, platoya yönelik olduğunu ileri sürdü.