Narin Güran'ın ölüm nedeni belirlendi Narin Güran'ın ölüm nedeni belirlendi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki aile arasında silahlı bir çatışma meydana geldi. Çatışmanın ardından kaçan 6 şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gerginlik devam ederken, husumetli ailelerden biri karşı taraftakilere ait bir evi ateşe verdi. Yetkililer, bölgedeki güvenlik önlemlerini artırdı.

SİLAHLI ÇATIŞMA GECENİN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Olay, Bağlar ilçesinin Muradiye Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. Daha önce husumet bulunan iki aile arasında, bilinmeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Çatışma sırasında, A.K. isimli bir kişi, tabancadan çıkan kurşunun bacağına isabet etmesiyle yaralandı.

ŞÜPHELİLER KAÇARKEN YAKALANDI

Çatışmanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Taraflardan N.K., M.K., C.K., A.K. ve Ö.K., yaralı A.K.’yı da yanlarına alarak, 34 TH 0612 plakalı hafif ticari araçla olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri, kaçan şüphelilerin peşine düşerek Yenişehir ilçesindeki İstasyon Caddesi’nde aracı durdurmayı başardı. Araçtan inerek kaçmaya çalışan şüpheliler, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı olan A.K. ise olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde çekiciyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen araçta yapılan aramada, 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı derinleştirerek, silahlı çatışmaya karışan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

GERGİNLİK SÜRÜYOR: EV ATEŞE VERİLDİ

Olayın ardından Muradiye Mahallesi'nde gerginlik devam etti. Husumetli ailelerden biri, karşı taraftakilere ait bir evi ateşe verdi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü, ancak evde maddi hasar meydana geldi.

Yetkililer, mahallede güvenlik önlemlerini artırarak yeni olayların önüne geçmeye çalışıyor. Gerginliğin yatıştırılması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: KARAR