Evinde geçirdiği bir kaza sonrası yoğun bakımda tedavi gören gazeteci Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur ve sanatçı Nilüfer arasında yaşanan tartışmada yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Deniz Uğur, 15 yaşındaki oğlu Poyraz'a ulaşamayınca, oğlunun Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Uğur, "Bana, 'Çocuk anneye gitmek istemiyor' diyorlar. Yasal olarak anneye gitmek istemiyorsa, devletin himayesinde olması gerekir. Ancak çocuğumu benden uzaklaştırıyorlar. Bunlar çete mi?" ifadelerini kullandı.

Vedat Milor trafik kazası geçirdi Vedat Milor trafik kazası geçirdi

Bu iddiaların ardından Poyraz Muhtar, bir video yayınlayarak annesinin yanına dönmek istemediğini açıkladı. Poyraz, "Annem benim kaçırıldığımı söylüyor, ama ben kaçırılmadım. Ablamdan beni babamın evine götürmesini rica ettim ve beni götürdü. Burada kedim, köpeğim var, onlara bakmam gerekiyor. Ayrıca komşumuz Cihan ağabey ile oyun oynuyoruz, Beşiktaş maçlarını izliyoruz. Ben burada mutluyum ve başka bir yere gitmek istemiyorum" dedi.

Nilüfer de bu gelişmeler üzerine Deniz Uğur'un iftirada bulunduğunu belirterek, Poyraz'ın isteği üzerine Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kendi evine götürüldüğünü ve çocuğun annesiyle görüşmek istemediğini söyledi.

Gerginliğin ardından taraflar arasında buzlar eridi. Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Son günlerde yaşanan tartışmalar sonlandırıldı, karşılıklı özürler dilendi ve yanlış anlaşılmalar giderildi. Çocukların üstün yararı için süreç bundan sonra anne Deniz Uğur ve ablası Ayşe Uğur Yumlu tarafından iletişim ve dayanışma içinde yönetilecektir. Kararımıza saygı duyulmasını ve konu hakkında daha fazla yorum yapılmamasını rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: KARAR