MAGAZİN

Deniz Akkaya'nın Selin Ciğerci ve kızıyla ilgili zehirli sözleri ona "Kafaya Taktı" dedirtti!

Tartışmaları bitmeyen Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci cephesinde yeni olay yaşandı. MASAK'tan Dilan Polat'ın ardından Murat Ağırel'e katılan ve Selin Ciğerci'nin sorgulanması gerektiğini söyleyen Deniz Akkaya, videoları tanıyarak Selina Ciğerci'yi aradı. Selin Ciğerci ve kızıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hatırlarsanız her şey Selin Ciğerci'nin taşıyıcı anneden çocuk sahibi olmak istediğini açıklamasıyla başladı.



Yaptığı iş nedeniyle değil, yaptığı skandal açıklamalar, yaptığı yayınlar ve insanlarla yaşadığı tartışmalar nedeniyle uzun süre haberlerde yer alan Deniz Akkaya, Selina Ciğerci'nin taşıyıcı anne olacağını  açıklamasının ardından canlı yayında konuşmayı kesmedi. Ve ikisi çok tartıştı.



Selin Ciğerci, daha önce fuhuş yaptığı için anne olamayacağını ve evlat edinemeyeceğini iddia eden Deniz Akkaya'ya dava açtı. Onun da kazanması Deniz Akkaya'yı 3 gün hapis cezasına çarptırdı.

Skandal açıklamalarına aralıksız devam eden Deniz Akkaya, ülke gündemindeki Dilan-Engin Polat davasına Selin Ciğerci'ye de aynı şekilde davranılması gerektiğini söyleyen Murat Ağırel'e destek verdi.

 Bu konuyla ilgili bazı hikayeler paylaşan Deniz Akkaya şu sözlerle konuyu açtı: “Son hız dümendelermiş.'' 


Selina Ciğerci, evlat edinmeyi 'çocuk ticareti' olarak yorumladıktan sonra kızı Selenay için ne kadar üzüldüğünü ifade etti.


Çıra, Gökhan'la birlikte şunları söyledi: “Ayağı 10 kez çimlere basan bir futbolcu takımı nasıl oynatabilir?” Oradan başlamamız lazım.