Hatırlarsanız her şey Selin Ciğerci'nin taşıyıcı anneden çocuk sahibi olmak istediğini açıklamasıyla başladı.



Yaptığı iş nedeniyle değil, yaptığı skandal açıklamalar, yaptığı yayınlar ve insanlarla yaşadığı tartışmalar nedeniyle uzun süre haberlerde yer alan Deniz Akkaya, Selina Ciğerci'nin taşıyıcı anne olacağını  açıklamasının ardından canlı yayında konuşmayı kesmedi. Ve ikisi çok tartıştı.



Selin Ciğerci, daha önce fuhuş yaptığı için anne olamayacağını ve evlat edinemeyeceğini iddia eden Deniz Akkaya'ya dava açtı. Onun da kazanması Deniz Akkaya'yı 3 gün hapis cezasına çarptırdı.

Skandal açıklamalarına aralıksız devam eden Deniz Akkaya, ülke gündemindeki Dilan-Engin Polat davasına Selin Ciğerci'ye de aynı şekilde davranılması gerektiğini söyleyen Murat Ağırel'e destek verdi.

 Bu konuyla ilgili bazı hikayeler paylaşan Deniz Akkaya şu sözlerle konuyu açtı: “Son hız dümendelermiş.'' 


Selina Ciğerci, evlat edinmeyi 'çocuk ticareti' olarak yorumladıktan sonra kızı Selenay için ne kadar üzüldüğünü ifade etti.

Vedat Milor trafik kazası geçirdi Vedat Milor trafik kazası geçirdi


Çıra, Gökhan'la birlikte şunları söyledi: “Ayağı 10 kez çimlere basan bir futbolcu takımı nasıl oynatabilir?” Oradan başlamamız lazım. 

 Hızını kesmeyen Deniz Akkaya, Selina Ciğerci'yi seslendirdiği videoları da paylaştı.

Akkaya, konunun ilk gündeme getirilmesinde Murat Ağırel'e dikkat çekerek, tartışmaya katılarak ağlayan Selin Ciğerci'nin açıklamalarını eleştirdi.

Selin Ciğerci'nin kalitesinden sıkıldığını ve gerçekten üzüldüğünü ifade ettikten sonra şunları söyledi: "Bu küçük kızı Amerika'ya getirmek için bahane olarak kullanmaya çalışıyorlar."Çünkü bugün olmazsa buraya gelin biliniyor” dedi.

Daha sonra Selin Ciğerci'ye kendisi de ifadesiyle "bilmediği din ve ahlak dersleri" verdi. Son olarak Dilan Polat'la ilgili konunun gündeme getirildiğini, "Onun gibisi daha var" diyerek şunları ekledi: "Sizin gibiler ancak devlete izin verildiği sürece nefes alır!" açıklamasını yaptı.

Akkaya ayrıca Ciğerci'nin kızı Ayşe'den şifasını ima ederek, kızının adının herkesin telaffuz edemediğine dikkat çekti.. Akkaya'nın sert ve sert açıklamalarına sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdidİ.(onedio) 

Editör: Haber Merkezi