Galatasaray'da Muslera'nın yerine gelecek kaleci açıklandı! Galatasaray'da Muslera'nın yerine gelecek kaleci açıklandı!

Cansu Bektaş, Meksika'da Dünya Şampiyonu: 2 Altın, 1 Gümüş Madalya

Türkiye'yi Gururlandıran Başarılar Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda

Meksika'da düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda Türkiye adına mücadele eden Cansu Bektaş, kadınlar 45 kilo kategorisinde muhteşem bir performans sergileyerek dünya şampiyonu oldu. Türkiye Halter Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Guadalajara'daki yarışmada Bektaş, koparmada altın, silkmede gümüş ve toplamda altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

ASKİ Spor Kulübü'nün sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamaya göre, Cansu Bektaş'ın koparmada 73 kilo, silkmede 90 kilo kaldırarak toplamda 163 kiloluk performansıyla dünya şampiyonluğuna ulaştığı vurgulandı.

Bu özel zaferle birlikte Türk halterinin genç yetenekleri, Meksika'da düzenlenen şampiyonada adeta parladı. Aynı kategoride mücadele eden Gamze Altun da silkmede altın madalya alarak dünya üçüncüsü oldu ve toplamda bronz madalya kazandı.

Türk sporunun bu uluslararası arenada elde ettiği başarılar, genç sporcuların gelecekteki başarılarına yönelik umutları artırırken, Türkiye Halter Federasyonu sporcularını tebrik etti.(Sözcü)

Editör: Haber Merkezi