GÜNDEM

Candan Kardeşler Tutuklandı: "Zengin Görünmek Beni Mutlu Ediyor"

Dolandırıcılık ve Kara Para Aklama Suçlamalarıyla Tutuklanan Sosyal Medya Fenomenleri Bahar ve Nihal Candan'ın İfadesi Ortaya Çıktı

Candan Kardeşler Tutuklandı: "Zengin Görünmek Beni Mutlu Ediyor"

Dolandırıcılık ve Kara Para Aklama Suçlamalarıyla Tutuklanan Sosyal Medya Fenomenleri Bahar ve Nihal Candan'ın İfadesi Ortaya Çıktı

Sosyal medya fenomeni Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanmalarının ardından, Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'nda verdikleri ifadelerde suçlamaları reddetti. Tutuklanmalarına neden olan çete lideri Onur Apaydın'la ilişkilerini sorgulanan kardeşler, ilginç ifadelerle gündeme geldi.

Habertürk'ün haberine göre, Bahar Candan, eski sevgilisi çete lideri Onur Apaydın’ın gerçek adını bilmediklerini ve suçlamaları kabul etmediklerini belirtti. Ayrıca, kendisini "Kaan" olarak tanıdıklarını ve gerçek adını bilmediklerini iddia etti. Sevgilisiyle ayrıldıktan sonra sadece bir kez karşılaştıklarını öne süren Nihal Candan da suçlamaları reddederek serbest bırakılma talebinde bulundu.

Kanal D'nin haberine göre, Bahar Candan, çetenin mağdurları ikna ettiği yemekli toplantılara ablası Nihal Candan ile birlikte 10 bin TL karşılığında reklam yüzü olarak katıldıklarını itiraf etti. Ancak, suç işlendiğini bilmediklerini savundu.

En dikkat çeken açıklama ise Bahar Candan'dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaştığı lüks yaşam tarzını yansıtan para dolu çanta ve helikopter fotoğraflarıyla ilgili olarak "Onlar photoshop, zengin gibi görünmek beni mutlu ediyor" dedi. Candan, kendini savunurken lüks bir yaşantısı olmadığını belirtti ancak zenginlerin yaşam tarzını idol aldığını ve bu şekilde görünmenin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Candan kardeşlerin tutuklanma süreci ve ortaya çıkan ifadeleri, sosyal medya ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Suçlamaların mahkemede nasıl bir sonuç alacağı ise merak konusu oldu.(Haberler.com)