MAGAZİN

Burcu Biricik anne oluyor: Cinsiyeti belli oldu

Ünlü oyuncu Burcu Biricik, 2016 yılında evlendiği eşi Emre Yetkin ile mutlu bir haber paylaştı. Biricik, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duygusal bir paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Çift, bu mutlu haberi takipçileriyle paylaşırken heyecanlarını gizleyemedi.

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin, 2016 yılında gerçekleştirdikleri düğünle hayatlarını birleştirmişti. Çift, şimdi de bebekleriyle ailelerini genişletmeye hazırlanıyor.

"Camdaki Kız" dizisindeki başarılı performansıyla tanınan Burcu Biricik, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duygusal bir paylaşımla 3,5 aylık hamile olduğunu hayranlarına duyurdu. Biricik, paylaşımında aynı zamanda bebeklerinin kız olacağını açıkladı.

Ünlü çiftin bu mutlu haberine sevenleri ve takipçileri de sevinçle tepki gösterirken, Biricik ve Yetkin, bebekleriyle ilgili detayları zaman içinde paylaşmaya devam edeceklerini belirtti.

Biricik'in "Camdaki Kız" dizisindeki başarılı performansı ve güzel haberleriyle gündeme gelmesi, hayranlarını sevindirdi. Oyuncu, sağlıklı bir hamilelik süreci geçirdiği için minnettar olduğunu ifade etti.

Çiftin bebeklerine kavuşma günü için heyecanla bekleyen sevenleri, sosyal medyada birbirine tebrik mesajları yağdırmaya devam ediyor. Biricik ve Yetkin çifti, bebekleriyle birlikte yeni bir hayatın kapılarını aralayacakları için sabırsızlanıyor.