SPOR

Bir zam da S Sport Plus abonelik ücretine

S Sport+, Euroleague, NBA, UFC ve La Liga gibi prestijli organizasyonların yayın haklarına sahip olan platform, aylık ve yıllık ücretlerinde zam yapıldığını duyurdu.

S Sport+, Euroleague, NBA, UFC ve La Liga gibi önemli spor organizasyonlarının yayın haklarına sahip olan bir platform, üyelerine gönderdiği bir maille 6 Şubat 2024 tarihi itibarıyla abonelik ücretlerinde artış yapacağını duyurdu. Platform, son fiyat güncellemesini Eylül 2023'te gerçekleştirmişti.

Üyelere gönderilen "Fiyat Güncellemesi Hakkında" başlıklı e-mailde aylık 69,99 TL / yıllık 499,99 TL olan abonelik ücretinin aylık 99,99 TL / yıllık 699,99 TL'ye çıkarıldığı belirtildi. Mailde, maliyet yapısındaki değişkenlikler ve enflasyona bağlı artışlar nedeniyle fiyat güncellemesi yapma kararı aldıkları ifade edildi.

Mailde ayrıca şu ifadelere yer verildi: "Hali hazırda kullanmakta olduğunuz S Sport Plus aylık paketinizin kullanım süresi sona erdikten sonra, 6 Şubat 2024 tarihi itibari ile yapılacak yenileme işlemlerinde güncel aylık paket satış fiyatı 99,99 TL (KDV dahil) üzerinden devamı sağlanacaktır." Sporseverler, güncellenen fiyatlarla aboneliklerini yenilemeye devam etmek durumunda kalacaklar.