SPOR

Berlin'de toplanan Türk taraftarlar Milli Takım otobüsünü bozkurt işaretiyle karşıladı

Hollanda maçı öncesinde Berlin'de bir araya gelen Türk taraftarlar, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği 2 maçlık cezayı protesto etmek amacıyla Milli Takım otobüsünü bozkurt işaretiyle karşıladı.

A Milli Takım, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda'ya karşı mücadele edecek. Ancak İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü'nün kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek olmaları, takımın kadrosunda değişiklikler getirdi. Berlin'de toplanan Türk taraftarlar, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği cezayı protesto etmek için Milli Takım otobüsünü bozkurt işaretiyle karşıladılar.

Muhtemel 11'de Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz ve Arda Güler'in sahada olması bekleniyor. Takım, grup aşamasında sadece bir maçta mağlup oldu ve son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Hollanda ise D Grubu'nu 4 puanla üçüncü sırada tamamlayarak son 16 turuna kalmış, burada Romanya'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırmıştı.

A Milli Takım'ın Hollanda'yı yenmesi durumunda yarı finalde İngiltere - İsviçre maçının galibiyle karşılaşacak. EURO 2024 çeyrek final eşleşmeleri arasında İspanya ve Almanya'nın kazananı ise Portekiz - Fransa maçının galibiyle yarı final oynayacak.