Galatasaray'ın yetenekli sağ bek oyuncusu Sacha Boey ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İstanbulspor karşılaşmasında sakatlanan ve forma giyemeyen Boey'in, Bayern Münih ile transfer görüşmelerine başladığı bildirildi.

Almanya'nın önde gelen medya kuruluşlarından Sky'ın haberine göre; Bayern Münih, son dönemde etkileyici performansıyla dikkat çeken Sacha Boey için Galatasaray ile masaya oturdu.

Galatasaray yönetimi, genç oyuncunun bonservis bedeli için 20 ila 25 milyon Euro aralığında bir talepte bulunuyor. Sağ bek oyuncusunun temsilcisi, İstanbul'a gelerek transfer görüşmelerine katıldı.

Yapılan müzakerelerde taraflar arasında anlaşma zemini oluştu. Galatasaray ve Bayern Münih'in el sıkışmasının ardından resmi imzaların atılması bekleniyor.

Abdullah Avcı Trabzonspor tarihinin en pahalı teknik adamı oldu Abdullah Avcı Trabzonspor tarihinin en pahalı teknik adamı oldu

2025 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi devam eden 23 yaşındaki Sacha Boey, bu sezon takımıyla 31 maçta yer alarak 2 gol kaydetti. Galatasaray'ın 2021-22 sezonu başında 1.15 milyon euroya transfer ettiği Sacha Boey, son zamanlarda sergilediği performansla dünya devlerinin radarına girmişti.

Kaynak: sözcü