MAGAZİN

Amy Winehouse’un hayatını konu alan Back to Black'ten ilk fragman geldi!

Heyecanla beklenen "Back to Black" filmi için ilk fragman nihayet yayınlandı. Bu yapımda, ünlü şarkıcı Amy Winehouse'un hayatı anlatılıyor ve başrolde Marisa Abela yer alıyor.

Heyecanla beklenen "Back to Black" filmi için ilk kısa fragman paylaşıldı. Ünlü müzisyen Amy Winehouse'un hayatını konu alan bu film, yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson'ın üstlendiği ve uzun bir süredir merakla beklenen bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Başlangıçta dizi formatında geliştirileceği duyurulan film, proje aşamasında sinema filmi olarak karar kıldı. Stranger Things'in yıldızı Millie Bobby Brown'ın önce talip olduğu Winehouse rolü, sonunda Marisa Abela'ya emanet edildi. Abela, özellikle HBO yapımı Industry dizisindeki performansıyla tanınan bir oyuncu.

Sam Taylor-Johnson'ın yönettiği film, Amy Winehouse'un kendi adını taşıyan albümü, bu albümü yapma süreci ve Rehab, You Know I'm No Good gibi hitlerle şöhrete ulaştığı döneme odaklanıyor.

Filmde Marisa Abela'nın canlandırdığı Winehouse'un müzik efsanesi olma yolundaki uzun yolunu gözler önüne seren ilk görüntüler paylaşıldı. Back to Black, sanatçının yerel caz sahnelerindeki mücadelesinden ilk albümü Frank ile başarıya uzanan dolu dolu bir yaşam hikayesini izleyicilere sunmayı amaçlıyor.

Prodüksiyonu geçen yılın ocak ayında başlayan filmde, Abela'ya eşlik eden isimler arasında Winehouse'un eski eşi Blake Fielder-Civil'ı canlandıran Jack O'Connel, Eddie Marsan ve Leslie Manville gibi tanınmış oyuncular bulunuyor.

"Back to Black" filmi, 12 Nisan 2024 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek ve izleyicilere Amy Winehouse'un iniş çıkışlarla dolu hayatını beyaz perdede sunacak.