MAGAZİN

ABD'li şarkıcı Lana Del Rey, dünya evine girdi

ABD'li şarkıcı Lana Del Rey, sevgilisi Jeremy Dufrene ile sade bir törenle evlendi. Dufrene'in düzenlediği turistik timsah turları sırasında tanıştıkları öğrenildi. İkilinin evlilik haberinin ardından, yaklaşık bir ay önce İngiltere sokaklarında el ele görüntülenmeleri de dikkat çekti. Çiftin mutlu anları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Lana Del Rey’in yeni hayatına dair detaylar merakla bekleniyor.

Lana Del Rey ve Jeremy Dufrene, Louisiana'daki Des Allemandes Körfezi'nde sade bir törenle dünyaevine girdi. Geçtiğimiz Perşembe gerçekleşen düğün, yalnızca az sayıda davetlinin katılımıyla kutlandı.

39 yaşındaki şarkıcı, mutlu gününde kız kardeşi Caroline Grant ve erkek kardeşi Charlie Hill-Grant ile birlikteydi. Düğün sırasında, babası Robert Grant ile birlikte yürüyen Lana, elinde bir çiçek buketi taşıdı ve uçuşan beyaz bir gelinlik giydi. Jeremy Dufrene ise şık bir siyah takım elbise tercih etti.

Çiftin yolları, 2019 yılında Dufrene'in düzenlediği turistik bataklık turunda kesişti. O zamanlar, Dufrene Lana ile çektiği bir fotoğrafı "Turlarımda kiminle karşılaşacağımı asla bilemiyorum ama her zaman bir zevk sevgili Lana Del Rey" notuyla paylaşmıştı. Bu karşılaşmanın ardından evlenmeleri kimse tarafından tahmin edilmemişti.

Bu, Lana Del Rey'in ilk evliliği olurken, Dufrene daha önce boşanmış ve üç çocuğa sahip. Çift, 25 Ağustos'ta İngiltere'de el ele görüntülenmişti. Evlilikleri, sosyal medyada geniş bir ilgiyle karşılandı.