16:55 GÜNDEM

Kahramanmaraş'ta, çevre düzenlemesi yapılan bir fabrikada meydana gelen kazada, forkliftin altında kalan işçi Mustafa Öztürk (44), hayatını kaybetti.

16:50 GÜNDEM

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, bir taksi durağına yönelik gerçekleştirilen pompalı tüfekli saldırı, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Saldırgan, yakalanarak mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

16:25 SPOR

Fenerbahçe'nin yarın Konyaspor ile oynayacağı Süper Lig maçı için kamp kadrosu belirlendi. Ancak, takımda dört önemli oyuncunun eksik olduğu açıklandı.

16:19 GÜNDEM

İstanbul'un Esenler ilçesinde dün gece meydana gelen şiddet olayı, toplumda derin bir üzüntü yarattı. Sokakta yürüyen bir baba ve oğluna yönelik silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan baba, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

15:41 GÜNDEM

Ankara'da yaşayan Rus vatandaşları, Sovyetler Birliği'nin 2. Dünya Savaşı'nda Nazi Almanya'sını mağlup etmesinin 79. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Rusya Federasyonu Büyükelçisi Aleksei Erkhov'un da katıldığı törende, Büyükelçilik bahçesinde 'Ölümsüz Alay Yürüyüşü' gerçekleştirildi. Törene, Büyükelçilik çalışanları ve yaklaşık 200 Rus vatandaşı katıldı.

15:17 DÜNYA

Netanyahu, Hamas'ın taleplerinin kabul edilemeyeceğini ve bu taleplere boyun eğmenin İsrail için büyük bir yenilgi olacağını belirtti. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Netanyahu, İsrail'in Gazze'de esirlerin serbest bırakılması karşılığında geçici bir ateşkes yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Ancak Hamas'ın İsrail askerlerinin Gazze'den çıkarılması ve saldırıların durdurulması gibi taleplerini kabul etmeyeceklerini vurguladı.

14:56 GÜNDEM

Antalya'nın Konyaaltı'ndaki teleferik kazasıyla ilgili hazırlanan bilirkişi raporu, çelişkili detaylar içeriyor. Rapor, ruhsat için Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası'nın onayının yeterli olduğunu belirtirken, inşaat mühendisi onayı ve imzasının eksik olduğunu öne sürdü. Raporun diğer bölümlerinde, projelerin en az bir inşaat mühendisi tarafından projelendirilmesi gerektiği vurgulandı. Çizimlerden sorumlu inşaat mühendisinin isim, imza ve onayının olmadığı belirtildi.

14:42 GÜNDEM

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği sinir krizi sonucunda kendisine zarar verdiği iddia ediliyor. Polat'ın avukatı, müvekkilinin sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde kalmasının uygun olmadığını belirterek tahliye talebinde bulundu. Haber kaynaklarına göre, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu olan Polat'ın avukatı, durumuyla ilgili başsavcılığa dilekçe verdi.

14:10 GÜNDEM

Şırnak'ta dün yaşanan şiddetli yağışlar, Cizre ilçesinde sel sularının neden olduğu manzaraları ortaya çıkardı. Gelin arabasının su dolu caddelerde ilerlemesi ve sürücünün camı silmesiyle ilgili görüntüler, olayın vahametini gözler önüne serdi. Ayrıca, su basan bir kıraathanede müşterilerin oyuna devam etmesi de şaşkınlık yarattı.

14:03 SPOR

At yarışlarında atların performanslarını artırmaya yönelik yasaklı maddelerle mücadele kapsamında, "doping" terimi artık "yasaklı madde" olarak değiştirilecek.