İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Prof. Dr. Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda yaşanan olayda, öğretmen N.Ö, akran zorbalığı yaptığı iddia edilen bir öğrenciyi uyardıktan sonra öğrencinin velisi tarafından saldırıya uğradı. Olay sonucunda öğretmen yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün Prof. Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, başka bir okuldan ara dönemde gelen bir öğrencinin, başka bir öğrenciye akran zorbalığı yaptığını gören kadın öğretmen N.Ö, öğrenciyi uyardı. Ancak öğrenci, öğretmenin uyarısına tepki göstererek babasını okula çağırdı. Okula gelen A.Ç. koridorda öğretmen N.Ö'ye saldırdı. Tekme ve yumruklarla yaralanan öğretmen N.Ö, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şırnak'ta gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler Şırnak'ta gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler

Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci, "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum!" duyarlılığı ile öğretmene saygının esas olduğu vurgusunda bulunarak, öğretmene yapılan saldırıyı lanetledi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise, "Müdürlüğümüzce olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup konu tarafımızdan hassasiyetle takip edilmektedir" denildi.

Kaynak: gazete duvar