Survivor'da İkinci Eleme Adayı Belli Oldu! Yunus Emre Sinirden Ortalığı Dağıttı Survivor'da İkinci Eleme Adayı Belli Oldu! Yunus Emre Sinirden Ortalığı Dağıttı

Derya Alabora, uzun yıllara dayanan evlilik birliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 1983 yılında evlendiği ünlü oyuncu ve yönetmen Uğur Yücel ile 30 yıl önce evlerini ayırdıklarını, ancak hala boşanamadıklarını itiraf etti.

Alabora'nın açıklamaları, Sibel Arna'nın sunuculuğunu yaptığı "Ne Olursan Ol Rahat Ol" adlı programda geldi. Programda Alabora, 1983 yılında Uğur Yücel ile evlendiğini ve 30 yıl önce ayrı yaşamaya başladıklarını açıkladı. Ancak, ilginç bir şekilde, aralarındaki resmi evlilik bağının hala devam ettiğini belirtti.

"Evlilik kağıdı bir yana, aile bağları sürüyor" diyen Alabora, 30 yıl boyunca resmi olarak evli kaldıklarını ancak artık birlikte olmadıklarını ifade etti. Boşanma konusunda neden ilerleme kaydedemediklerini bilmediğini söyleyen ünlü oyuncu, boşanmanın kendileri için bir anlam ifade etmediğini dile getirdi.

Kaynak: Karar