Yavuz Bingöl, 21 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor Yavuz Bingöl, 21 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor

 Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, 7 yıl önce görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Her daim birbirine olan aşklarını dile getiren genç çift, uzun bir süre özel hayatlarıyla magazin gündeminden düşmemişti.

Doğulu, 2023 mayıs ayında arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye gittiğinde, Çeşme Alaçatı'daki bir mekanda başka bir kadınla sarmaş dolaş halde kameralara yakalanmıştı.

Aynı mekanda olan Aras Bulut İynemli'nin, arkadaşı Kadir Doğulu'yu uyarda bulunduğu söylenenler arasındaydı. İynemli'nin  yaptığı uyarılarını dikkate almayan Doğulu, eğlenceye kaldığı yerden devam ettiği iddia edilmişti.

"NESLİHAN DIŞINDA İMAM NİKAHLI EŞİM YOK"

Ünlü oyuncunun videosu kısa sürede sosyal medyada büyük ses getirmişti. Kadir Doğulu, hakkında çıkan 'imam nikâhı' ve 'ihanet' iddialarını çok net bir dille doğru olmadığını belirtmişti.

AŞK POZLARI

Uzun süre hakkında çıkan boşanma haberlerine rağmen ikili, zor günleri aştıkları dile getirmeselerde belli ettiler. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, dün akşam arkadaş grubu ile yemeğe çıktı.

Neslihan Atagül, geceden fotoğrafları Instagram hesabından hikaye olarak takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu, eşi ile romantik pozlarına kalp ve çiçek emojileri de ekledi. (milliyet)

Editör: Haber Merkezi