Jandarma Astsubay Fatih Çangır şehit oldu Jandarma Astsubay Fatih Çangır şehit oldu

Yeşim Salkım, Zafer Partisi'ne mi katıldı? Jet yalanlama geldi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kahvaltı yaptıktan sonra partiye katıldığına dair dedikodular yayılmaya başladı. Kısa süreliğine sessizliğini bozan şarkıcı, "Siyasete girmeyeceğim" dedi.  
Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım'ın da Ümit Özdağ'a katılarak kahvaltı yaptığı, Zafer Partisi'ne katıldığı yönündeki iddiaları hatırlattı. İddiaların kısa süreliğine gündeme gelmesinin ardından açıklama yapan Salkım, siyasete girmediğini söyledi.  


SİYASETE KATILMAYACAĞIM  


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kahvaltıda buluşan Yeşim Salkım, çektikleri fotoğrafı "Sayın başkanımızla pazar kahvaltısı" başlığıyla paylaştı. Salkım, daha sonra Zafer Partisi yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Yakup Kaptan'la fotoğrafını paylaşarak, "Bugün için şükürler olsun, birlikten güç doğar" dedi. Bu haberlerin ardından Salkım'ın Zafer Partisi'ne katıldığı iddiası geldi. Fotoğrafların kısaca tartışılmasının ardından Salkım, Instagram hesabından "Siyasetin içinde değilim, net bilgi" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Editör: Haber Merkezi