Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin son 6 ayda üye sayısının hızla artarak 480 bine ulaştığını açıkladı. Partinin Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olduğunu belirten Erbakan, 31 Mart seçimlerinde sandıkları patlatacaklarını ifade etti. Yerköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Ağaoğlu’nun seçim irtibat bürosunun açılış törenine katılan Erbakan, partililere seslenerek, halkın değişim isteğinin ve Yeniden Refah Partisi'ne olan ilgisinin arttığını vurguladı.

Erbakan ayrıca Türkiye'deki ekonomik sıkıntılara da değinerek, halkın büyük çoğunluğunun yoksulluk içinde olduğunu ve bu durumun yeniden Refah Partisi'ne olan talebi artırdığını dile getirdi. Geçmişteki milli görüş hükümetlerinin ekonomik başarılarına atıfta bulunan Erbakan, halkın ekonomik krizden kurtulmak için yeniden milli görüşe sarıldığını belirtti.

Deprem sonrası Gaziantep'te su kesintisi uygulandı Deprem sonrası Gaziantep'te su kesintisi uygulandı

Yerköy programının ardından Erbakan, partisi tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere Yozgat'a hareket etti. Yeniden Refah Partisi, üye sayısındaki hızlı artışla birlikte 31 Mart seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanıyor.

Kaynak: iha