İşte bir haber önerisi:


Yargı Dizisi, Unutulmaz Bir Geceyle Veda Etti: Büyük Final, Gençlerin Eğitimine Destek Oldu

Kanal D'nin üç sezon boyunca ekranda olan ve Emmy ödülü kazanan dizisi Yargı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen muhteşem bir final gecesi ile ekranlara veda etti. Uzun süre akıllardan çıkmayacak olan etkinliğe, dünyanın dört bir yanından dizi hayranları akın etti.

Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, final gecesinde yaptığı konuşmada, "Muhteşem bir hikayenin sonuna geldik. Yargı, rüzgar gibi hatta fırtına gibi geçti. Sadece Türkiye’de değil, dünyada birçok ülkede merakla izlendi. Birçok ülkede bu kadar sevilmesi bize gurur veriyor. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte Ay Yapım ile iş birliğimiz devam edecek. En az Yargı kadar güzel projelerle yine seyirciyle buluşacağız." şeklinde duygularını ifade etti.

Burcu Biricik anne oldu! Burcu Biricik anne oldu!

Yargı dizisinin büyük final gecesi aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesine de destek oldu. Etkinlikte toplanan gelirler, gençlerin eğitimine katkı sağlayacak şekilde kullanılacak.

Dizinin hayranları, final gecesinde duygusal anlar yaşarken, yapılan bu destekle de mutluluklarını dile getirdiler. Yargı dizisinin unutulmaz finali, izleyicileri hem duygulandırdı hem de umutlandırdı.

Kaynak: cnn türk