"Filenin Sultanları", 14-19 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşecek organizasyonda her hafta dört karşılaşmaya çıkacak. İlk maçlarını 15 Mayıs Çarşamba günü Japonya'ya karşı oynayacak olan Milli Takım, bu zorlu rakibe karşı galibiyet arıyor.

Voleybolda milli sezon yarın, FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) Antalya etabıyla başlayacak. Son şampiyon A Milli Kadın Voleybol Takımı, bu sene ilk sınavını VNL'de verecek ve üç ayaktan oluşan organizasyonda her hafta dört karşılaşmaya çıkacak.

"Filenin Sultanları", ligin ilk haftasında 14-19 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da, ikinci haftasında 28 Mayıs-2 Haziran'da ABD'de, üçüncü haftasında da 11-16 Haziran'da Çin'de mücadele edecek.

Milli takım, Antalya etabında Japonya, Hollanda, İtalya ve Fransa'yla karşılaşacak. "Filenin Sultanları", ilk maçını 15 Mayıs Çarşamba günü Japonya'yla oynayacak.

16 takımın mücadele edeceği VNL'de üç hafta sonunda puan cetvelinde ilk sekiz sırada yer alan takımlar, finallerde mücadele etme hakkı kazanacak.

Filenin Sultanları'nın Antalya'daki maç programı:

Beşiktaş-Sivasspor maçının VAR hakemi açıklandı Beşiktaş-Sivasspor maçının VAR hakemi açıklandı

15 Mayıs Çarşamba: Japonya (Saat 20.00) 16 Mayıs Perşembe: Hollanda (Saat 20.00) 18 Mayıs Cumartesi: İtalya (Saat 20.00) 19 Mayıs Pazar: Fransa (Saat 18.00)

Kaynak: KARAR