TFF'den Yayın İhalesi ve Yeni Lig Tasarımı Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yayın ihalesiyle ilgili önemli bir adım atmış ve kulüplere yeni bir lig tasarımı önerisi sunmuştur. Yayın ihalesi detaylarının nihai aşamaya geldiği belirtilirken, TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı arasında ortaklaşa oluşturulan ihale komisyonu, uzman şirket HyperCube ile iş birliği içinde çalışmalarını sürdürmektedir.

TFF'nin yaptığı açıklamada, 29 Kasım 2023 tarihinde HyperCube ile bir araya gelerek yayın ihalesi detayları üzerinde çalışmalarını tamamladıkları ifade edilmiştir. Aynı zamanda, 30 Kasım'da Kulüpler Birliği ile yapılan toplantılarda, play-off müsabakalarını içeren yeni bir lig tasarımı önerisinin kulüplerin değerlendirmesine sunulduğu belirtilmiştir.

Diyarbakır'da Bıçaklı Tartışma: 1 Kişi Yaşamını Yitirdi! Diyarbakır'da Bıçaklı Tartışma: 1 Kişi Yaşamını Yitirdi!

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmiştir:

"Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği Vakfı ile ortaklaşa kurduğu ihale komisyonu aracılığı ile, yeni dönem yayın ihalesi detaylarını nihai aşamaya getirmiştir. ... Yayın ihalesi değerini hak ettiği karşılığa taşıyabilmek ve Süper Lig'in marka değerini mümkün olan en üst seviyeye çıkarabilmek için geliştirdiğimiz bu yeni modelin ve ihale paketlerinin detaylarını Kulüpler Birliği'nin geri bildirimlerini aldıktan sonra kamuoyu ile paylaşacağımızı bildiririz."

Bu adımla, Türk futbolunun geleceğine yönelik önemli değişikliklere kapı aralanmış ve sporseverler tarafından merakla beklenen gelişmelere ışık tutulmuştur."(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi