TEM Otoyolu Seyrantepe kesiminde, aracıyla seyir halinde ilerleyen bir sürücü, direksiyon başında zurna çalarak dikkat çekmiş ve Sivil Trafik polisi tarafından durdurulmuştu. Sürücüye çeşitli suçlardan toplamda 2 bin 70 lira idari para cezası kesilmişti.

Deprem sonrası Gaziantep'te su kesintisi uygulandı Deprem sonrası Gaziantep'te su kesintisi uygulandı

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü yaşanan olayda, bir sürücü, TEM Otoyolu Kağıthane Seyrantepe mevkiinde aracıyla seyir halinde ilerlerken direksiyon başında zurna çalmıştı. Dakikalar boyunca zurnayı çalarak trafiğe devam eden sürücünün bu davranışı, diğer sürücüler tarafından da şaşkınlıkla karşılanmıştı. O anları cep telefonu kamerasına alan bir diğer sürücü, şahsın dikkatsiz ve tehlikeli sürüşünü kaydetmişti.

Polis ekipleri, görüntülerin ardından şahsı tespit ederek 06 R 8593 plakalı araç sürücüsü S.Ş'e toplamda 2 bin 70 TL trafik idari para cezası uygulamıştı. Bu ceza, "Trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili olan ve yönetmelikte gösterilen diğer kural, yasak, zorunluluk veya yükümlülüklere uymamak", "Saygısızca araç kullanmak", ve "Emniyet kemeri bulundurulması zorunluluğu olan araçlarda emniyet kemeri bulundurmamak veya kullanmamak" maddelerine istinaden kesilmişti.

Kaynak: HABERLER.COM