Tekirdağ'da jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, piyasa değeri milyonlarca lira olan uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Ergene ilçesine bağlı Ulaş Mahallesi'nde yapılan operasyonda, bir tekstil atölyesi ve depo olarak kullanılan iş yerinde yapılan aramalarda, toplam bin 973 kök skunk ve 16 kilo 380 gram esrar bulundu.

Operasyonun detaylarına göre, Ö.G. isimli şahsın iş yerinde özel iklimlendirme sistemleri ve diğer özel düzeneklerle uyuşturucu yetiştirdiği tespit edildi.

Bu sistemler arasında 12 adet klima, 11 adet fan, 138 adet aydınlatma lambası, 153 adet balast, 2 bin 500 litre bitki besleyici gübre, bin 800 metre aydınlatma kablosu, 23 adet hava nemlendirme filtresi, 450 metre havalandırma borusu, bin 350 metre elektrik kablosu, 20 adet çoğaltıcı priz, 78 adet otomat, 40 adet florasan tesisatı ve 4 bin 832 adet plastik saksı bulunuyordu.

Kocaeli'de İnşaatta Düşen İki İşçi Yaralandı Kocaeli'de İnşaatta Düşen İki İşçi Yaralandı

Yakalanan Ö.G. adlı şahıs işlemlerinin yapılması için adli makamlara sevk edilirken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma devam ediyor.

Jandarma ekipleri, uyuşturucu imalatı ve ticaretine yönelik operasyonlarına devam ederek, halkın güvenliği için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Milliyet