Show TV'nin en iyi dizilerinden Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle kendisinden çok fazla bahsettirdi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosunda Ceren Karakoç, Serkna Tınmaz, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu Kolçak Köstendil ve Settar Tanrıöğren gibi bir çok ünlü isimler bulunuyor.

Dün akşam yayımlanan bölümde en çok aile yemeğinin yendiği sahnesi konuşuldu.

Umut'un aile yemeğinin yendiği masada Nursema'nın Ertuğrul Bey ile iş için tek görüştüğünü söylemesi Ünal ailesinde şok etkisi yarattı.

Özellikle abisi Mustafa'nın 'Nursema sen bir erkekle tek mi görüştün?' demesi sahneler arasında ön çok konuşlan kısım oldu.

Diziyi hayranları 'Mustafa'ya bak sen', 'Aile masası kaosu en sevdiğimiz', 'Yürü kız Nursema', 'Aferin sana Umut' gibi yorumlarla duygularını dile getirdiler.

Doğa'nın ise Ünal ailesine 'Böyle şeyler çok normal ama bunlar medeni insan işi olduğu için sizin anlamamanız çok normal' demesi diziyi sevenler tarafından çok beğenildi.

Yavuz Bingöl, 21 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor Yavuz Bingöl, 21 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor

Sahne sonrasında birçok hayran 'Böyle yapıştır lafı Doğa', 'Doğa yağlarımı eritti', 'Öyle bakarsınız anca' gibi yorumlarla Doğa'ya destek verdiler.

İkinci bir konuşulan sahne ise boşanma davasının görüldüğü sahneydi. Uzun zamandır bütün nefretleri üzerine toplayan Fatih ve annesi Pembe bu bölüm ile resmen izleyenlere sinir krizi geçirttiler.

Şimdi dizinin hayranları heyecan ve merakla 6 Ekim'de yayımlanacak bölümünğ beklemekte. (mynet)

Editör: Haber Merkezi