Zincirlikuyu'da yaşanan kaza, 24 yaşındaki Mehmet Şanverdi'nin arkadaşı Emre Akman'ın sürdüğü motosikletin arkasında seyir halindeyken epilepsi krizi geçirmesiyle başladı. Şanverdi'nin kask takmadığı ve kriz sırasında motosikletten düştüğü belirtildi. Bu sırada bir İETT otobüsü, yere düşen Şanverdi'yi fark ederek ani fren yaptı ve kaza büyümeden önlendi.

Olay esnasında başka bir motosikletli, otobüse çarpmamak için manevra yaparken bir kamyonete çarptı. Bu ikinci kazada ise yaralanan olmadı. Kazaya karışan kamyonet sürücüsü, olayı görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi ve gazetecilere yönelik tehditler savurdu.

Kazaya tanık olan Feyzullah Geçim, olay anını anlatırken, motosikletli arkadaşının durumunun şu anda iyi olduğunu ve hastaneye kaldırıldığını belirtti. Şanverdi'nin arkadaşı Emre Akman ise durumu iyi olduğunu ve olayı anlattı.

Olay yerindeki otobüs şoförü, kazayı şöyle anlattı: "Kaza, ben cebe girerken sol taraftan motorun üzerinden düşmüş. Düşünce de otobüsün altına girmiş. Ben son anda fark ettim. Yolcular bağırdı, ben de durdum."

Engin Polat tahliye edildi Engin Polat tahliye edildi

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı ve kazanın detayları araştırılıyor.

Kaynak: KARAR