İngilizce öğretmeni Özge Y. (26), 5 senelik sevgilisi 28 yaşındaki Ömer Şeref ile dört ay önce tartışarak ayrılma kararı aldı. Ayrılık sonrasında Şeref, eski sevgilisine kendisini affettirebilmek için sürekli Özge Y.’yle hörüşmek için çabaladığını fakat bir türlü başarılı olamadı. Önceki aylarda Özge Y.’nin evine bir kamyon dolusu gül yollayan Ömer Şeref, tekrardan istediği cevabı almayınca bu defada ilginç bir yönteme başvurdu.

ADANA'YI İLANA BOĞDU

Şeref, 4 ay önce ayrılan sevgilisiyle barışmak için trafik ışıkları, çöp kutuları ve aydınlatmalar da dahil olmak üzere şehirdeki birçok alana 'Söyle Adana Özge'ye, Ömer Seni Çok Sevdi Diye' yazılı ilanlar yapıştırdı. İlanı görenler hayrete düşürdü, bazı kişiler fotoğrafını çekip sosyal medya hesaplarından paylaştı, bazı kişiler de ilanı okuyarak gülüp geçti.

“O SEVDİĞİ İÇİN RAP MÜZİK YAPTIM”

Sokak ortasında eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası! Sokak ortasında eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası!

Edinilen bilgilere göre Ömer Şeref, ilanlara bir de QR kod eklediğini ve kodu okutunca kız arkadaşına bestelediği şarkının çıktığını söyledi. Şeref, “Ben onu çok seviyorum. Aylardır konuşmaya çabalıyorum ama irtibat kuramıyorum. Bu şekilde sesimi duyurmaya çalışıyorum ama benimle halen konuşmuyor. Çok saçma bir tartışmadan dolayı ayrıldık. Evlenmeyi düşünüyoduk, istememiz olacaktı ancak deprem sebebiyle ertelendi. 5 senelik bir mazimiz var. 5 dakikada öyle atılmaz. QR kodda ise kendisine yazdığım şarkı bulunuyor. Kendi adına hiç şarkı olmadığı için yazılmasını istiyordu, hayaliydi. Birkaç sene önce onun için bu şarkıyı yazdım ve sadece ona göndermiştim. Şimdi ise bütün sosyal platformlarda yayınlattım. Ben rap müziği hiç sevmem ama o çok sevdiği için rap müzik yaptım” dedi.

“YAKLAŞIK 10 BİN İLAN VAR”

Özge ile tekrardan barışmak istediğini dile getiren Şeref, “Eski sevgilim İngilizce öğretmeni olduğu için dünyadan birçok insan ona ulaşıp barışmamızı söyledi ama cevap vermiyor. Numarasını değiştirmiş büyük ihtimalle. Ona bestelediğim şarkıdaki birçok söz anlam yüklü. Adana’nın her bölgesinde bu ilanlardan var. Yaklaşık 10 bin tane ilan var” dedi. (cnn türk)

Editör: Haber Merkezi