Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 21 mağdurun dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Seçil Erzan'ın beyaz kırık telefonu ve bir sim kartının incelenmesi sonucunda yapılan çözümlemelere dair rapor tamamlandı.

Davanın görüldüğü İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi. 553 sayfalık raporda, Seçil Erzan ile Arda Turan arasında geçen mesajlaşmadaki 'kabe' ayrıntısı dikkat çekti.

Erzan ile Turan'ın arasında 19 Aralık 2022 tarihinde geçen mesajlaşmada Arda Turan'ın Medine'ye gittiğini Seçil Erzan'a söylediği  "Bugün ödeme yapar mıyız?"  Seçil Erzan'ın  toplantı bittiğinde Turan'a kendisini arayacağını söylediği görüldü.

20 aralıkta devam eden mesajlaşmada Arda Turan "Canım Seçil iyi misin?"  Seçil Erzan'ın ise "Ağlattın beni" dediği aynı günün akşamında devam eden yazışmada Arda Turan "Canım Seçil, sen bana haber gelince yazarsın ben de yarını organize ederim birsey olursa acil Okan'dan ararsın" Seçil Erzan'ın  "Arda'cım bu akşam gün sonunda belli olacak sabah hemen haber edicem" dediği görüldü.

Narin Güran'ın adı Kilis'te bir parka verildi Narin Güran'ın adı Kilis'te bir parka verildi

BİR SANİYE ARAYLA MESAJ

21 aralıkta Arda Turan'ın ilk mesajı göndererek, "Canım benim nedir durumlar"  Seçil Erzan "Canım çok özür dilerim Cuma'ya yetiştireceklermiş. Sabahtan beri oradaydım"  Turan da Erzan'a   moral veriyordu. 22 Aralıkta  Arda Turan'ın Seçil Erzan'a "Superb 1.197.000 TL" ve "Kodiaq 1.355.000 TL"  iki mesajı bir saniye arayla gönderdiği görüldü.

"ALLAH’IM SANA GELİYORUM"

Aynı günün akşamında Seçil Erzan Arda Turan'a, "Yarınki ödemen için ben saat 2'de alacağım, senden ricam bana 3 gibi birini yönlendirirsen teslimat yapayım. Daha erken de olabilir olursa hemen haber ederim" Arda Turan Erzan'a, "Allahım sana geliyorım:))" dediği raporda geçti. Seçil Erzan Turan'a, "Sen birtanesin iyi ki varsın"  Arda Turan, "Annene Kabe ile Medine kokusu aldırıyorum. Onları koklat ona" dediği görüldü.

"KABEDEYKEN VERDİN YA"

Devam eden mesajlaşmada Seçil Erzan'ın, "350 teslim ettim. Kalanı sen gelince" şeklindeki mesajı üzerine Arda Turan'ın, "100 binle çarp sevap o kadar. Kabedeyken verdin ya:)" şeklindeki mesajı, Turan'ın Kabe'deyken de "Gizli fon" işlemlerini takip etmesi dikkat çekti.

"TOLGA AĞAR DETAYI"

Arda Turan  Seçil Erzan'a fona dahil edilmesi için Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar'ı önerdi. Erzan kabul etmedi.

ERDEN TİMUR'UN IBAN NUMARASI

9 Ocak 2023 tarihindeki yazışmada Seçil Erzan, Arda Turan'a, üst üste mesaj gönderiyor. "Şimdi 500 elden aldım. 200 defa saat 16:30 gibi elden alacağım. Şimdi bendekini senin muhasebeye göndereyim mi, nasıl yapalım? Canım 450 vermişler bana teslim edecekler birazdan" dediği, Turan "Tamamdır. Gelecekler almaya. Sen diyince. Bana birde Erden'in gonderdiği hesabı bulabilir misin? 700 bin dolar gelmişti" dediği kaydedildi. 

 Seçil Erzan'ın, "Ben gönderdim buluşacaklar seninki ile. Evet evet devamı da gelek" dediği, Erzan sonra  Erden Timur'un Iban numarasını Arda Turan'a gönderdiği raporda yer aldı.

"EMRE ÇÖZECEK"

 18 Ocak 2023 tarihinde  Arda Turan Erzan'a, "Emre yetişmez diyor" Erzan'ın  "Tekrar sormuş mu?"  Turan "Darmadağın oldum" dediği görüldü.

Mesajlaşmaya devam eden ikili  Seçil Erzan'ın, "Emre çözecek gibi. Arıyorum seni şu an" dedikten  yarım saat sonra, Arda Turan, "Hocaya bir şey dedik mi?"  Seçil Erzan, "Hayır demedik" cevabını veriyor.

Aynı gününün akşamında Arda Turan Erzan'a, "Hiç müşterimiz yok mu? Bunu koyacak mesela buna iyi bir şey verelim"  Erzan'ın, "Sen mi konuşacaksın"  Turan "Senin varsa tanıdığın veya bu işlemi yaptırdığımız daha önce..." dediği , Turan'ın devamında "Bir iki kişiye sordum nakitleri yok" dediği, Erzan'ın sonrasında  "Hakan Balta ile samimi misin?"  Arda Turan "Evet seninle mi çalışıyor?" dediği görüdü.

Kaynak: cumhuriyet