Yüksek karlı gizli fon vaadiyle Fatih Terim gibi ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın yargılaması devam ediyor. İddialara göre, Erzan, Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi 30'dan fazla kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırdı.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, tutuklu sanık Seçil Erzan, Fatih Terim'den para alıp almadığıyla ilgili soruya, "Ondan fon adı altında para almadım. Sadece dostluğumuz nedeniyle 300 bin ve 400 bin dolar aldım. Bu parayı 'Bozcada’da ev al, arsa al' diye verdi. Ancak ben bunu gerçekleştiremedim," şeklinde yanıt verdi.

Narin neden katledildi? Köyünde yapılan araştırma acı gerçeği gözler önüne serdi Narin neden katledildi? Köyünde yapılan araştırma acı gerçeği gözler önüne serdi

Erzan, Fatih Terim'e asla hayır diyemediğini belirterek, "Ama ondan zorla bir şey istemedi. 'Paramız var mı Seçil?' dediğinde, o dönemde aldığım 700 bin doların faizi olarak ödemeler yaptım," dedi. Ayrıca, Terim'den aldığı parayı başkalarına faiz olarak ödediğini de ifade etti. "Fatih Terim’den aldığım 700 bin doları Umut Aslan, Ali Yörük gibi isimlere faiz ödemek için kullandım," şeklinde ekledi.

Kaynak: KARAR