Yaşanan hadise, Serencik Mahallesi’nde meydana geldi. Sağanak yağışların ardından rögarlar tıkanarak yollara taştı. Mahallenin küçük sokakları resmen göle döndü. Serencik Mahallesi Ahmet Hamamcı Sokak’ta 3 katlı bir evde yaşayan Tetik ailesinin evine de göle dönen sokaklar yüzünden su bastı. Atık sularla dolup taşan ev kullanılamaz hale geldi. Hüsnü ve Gözde Tetik çifti, 2 çocuğu ile birlikte atık su ile dolan evlerini tahliye etmek durumunda kaldı. Mudurnu Belediyesi’ne müracaat ettiklerini bildiren aile, kimseden geri dönüş olmadığını belirtti. Bölgeye gelen belediye yetkilileri rögarlar için çalışma başlattı.

Diyarbakır'da Bıçaklı Tartışma: 1 Kişi Yaşamını Yitirdi! Diyarbakır'da Bıçaklı Tartışma: 1 Kişi Yaşamını Yitirdi!

"Kurtarabildiğim eşyalarımı kurtaracağım"

Evdeki eşyaları toplamaya çalıştıklarını belirten Gözde Tetik, "Yağmurun yağdığı akşam bir dövülmediğimiz kaldı. Yetkililer geliyor, direkt bizimle ilgilenmeden sokaktaki rögarları açmaya çalıştılar. İçeriye gelip, ’Sizde bir şey var mı?’ diye soran olmadı. Ben maddiyattı geçtim. İtfaiyeyi aradığımda 1 saat 45 dakika sonra geldi buraya. Evi toparladık, taşınıyoruz. Kurtarabildiğim eşyalarımı kurtaracağım" diyerek olayı anlattı.

"Bende çıkacağım evden"

3 katlı evin 2’nci katında oturan bir kadın ise evden çıkacağını belirterek, "Eve ev diyecek hal kalmadı. Kokusu çok rahatsız edici. Ev sahibi de ‘çıkın’ dedi. Bende çıkacağım bu evden" diyerek durumun ciddiyetinin altını çizdi. (İHA)

Editör: Haber Merkezi