Deniz Uğur ve Nilüfer arasında yeni gelişme! Deniz Uğur ve Nilüfer arasında yeni gelişme!

"Rapçi Norm Ender, Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Bestelediği Marşıyla Heyecanlandı"

Ünlü rapçi Norm Ender, Cumhuriyet'in 100. yılı için bestelediği marşla ilgili açıklamalarda bulundu. Rap müziğiyle tanınan Norm Ender, "Parla" adlı marşıyla Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir katkı sunmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi.

Norm Ender, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada, çocukluğundan beri bir marş yapabilme hayalinin olduğunu belirtti. Cumhuriyet'in 100. yılı için birçok marşın bestelendiğini ve toplumun bu marşları tam olarak benimseyemediğini gözlemlediğini ifade eden rapçi, kendi bestelediği marşla duygusal bir bağ kurmak istediğini vurguladı.

"Parla" adlı eserini bestelediği süreç hakkında konuşan Norm Ender, "Çok profesyonel ve gönüllü bir ekip ile çalıştım. Bu marşı bestelediğimde, 23 Nisan'da şiir okuyormuş gibi büyük bir heyecan yaşadım" dedi.

Eserinin içeriği hakkında da konuşan Norm Ender, "Parla" marşının, hem İstiklal Marşı'nı hem de 10. Yıl Marşı'nı besteleme açısından kapsayıcı olduğunu belirtti. Bu marşı bestelerken, bu iki önemli marşın devamlılığını sürdürmeyi amaçladığını ifade etti.

Rap müziğiyle tanınan Norm Ender, "Rapçi marş yapar mı?" algısını kırmak istediğini ve rapçilerin aslında ritmik şiir yazdığını, bu nedenle marş yazmanın onların işi olduğunu vurguladı. Norm Ender, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde kendi marşıyla Türkiye'ye katkı sağlamış olmanın gururunu taşıyor.(Karar)

Editör: Haber Merkezi